Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 21:44

Στον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ, στο Σύλλογο ΑΜΕΑ και σε αθλητικούς παράγοντες ο Βασίλης Κοσμόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων με τον διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) στην Καλαμάτα, Γιώργο Καράμπελα, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες καθώς και με αθλητικούς παράγοντες είχε την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Μπροστά”, συνοδευόμενος από υποψήφιους με το συνδυασμό του…

Όπως σημειώνει ο συνδυασμός σε σχετική ανακοίνωσή του, “την Πέμπτη, 9 Μαΐου, ο Βασίλης Κοσμόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε τον ΔΕΔΔΗΕ. Μίλησε με τον διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιώργο Καράμπελα, ο οποίος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η Καλαμάτα είναι από τις ελάχιστες πόλεις που διαθέτει υπόγειο δίκτυο και πρότεινε παρεμβάσεις αισθητικού τύπου στα σημεία που απομακρύνθηκαν οι παλιές κολώνες φωτισμού.

Το απόγευμα επισκέφθηκε τον σύλλογο των ΑΜΕΑ, όπου του εξεφράσθησαν τα παράπονα των μελών, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η προσβασιμότητα στην πόλη δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, ο χώρος των γραφείων ακατάλληλος, δεν υπάρχει καμία μείωση στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΚ.

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε ότι θα ακολουθήσει πολιτική στήριξης τους και είναι αποφασισμένος να συμβάλλει για να αλλάξει η νοοτροπία κάποιων, ώστε να εξασφαλίζεται η ισότιμη διαβίωση των δημοτών.

Το βράδυ συναντήθηκε με εκπροσώπους των αθλημάτων σάλας (βόλλευ, μπάσκετ), που τον ενημέρωσαν για τις δυσκολίες στο να επιτελούν το προπονητικό τους έργο απρόσκοπτα”.