Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 10:33

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο ανέπτυξε στη Βέργα ο Β. Κοσμόπουλος

Στα καταστήματα τη οδού Φαρών βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, «Καλαμάτα μπροστά». Κατά την  περιοδεία τους, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μια φιλική «καλημέρα», με τους καταστηματάρχες και τους διερχομένους, οι οποίοι ευχήθηκαν στους υποψηφίους «καλή επιτυχία», θίγοντας σε πολλές περιπτώσεις θέματα που τους απασχολούν...

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα Μπροστά» και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοί του επισκέφθηκαν τη Βέργα. Εκεί, ο κ. Κοσμόπουλος είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι θα παρέχει την αμέριστη στήριξη του, παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, από τον «άστοχο» χειρισμό του θέματος.

Κατά την επίσκεψη στη Βέργα, οι κάτοικοι έθεσαν υπ’ όψιν του υποψηφίου δημάρχου σειρά θεμάτων που απασχολούν την περιοχή. Εκείνος, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε, ότι, από την επόμενη δημοτική αρχή θα τεθούν σε προτεραιότητα ο καθαρισμός των ρεμάτων, τα μέτρα πυροπροστασίας, η στήριξη της αγροτικής παραγωγής, η ίδρυση παιδικού σταθμού αλλά και η δρομολόγηση για βελτίωση κτηριακής υποδομής των σχολείων.