Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 12:15

Στη Ράχη το απόγευμα ο Δημήτρης Οικονομάκος

Στην περιοχή της Ράχης θα περιοδεύσει σήμερα το απόγευμα  (21/05) ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, με την Λαϊκή Συσπείρωση, Δημήτρης Οικονομάκος...

Χθες το πρωί, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποτελούμενο από τον Δημήτρη Οικονομάκο και τον Παναγιώτη Κουφαλάκο, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου, περιόδευσε στους εργαζόμενους στα συνεργεία του Δήμου και στη ΔΕΥΑ.

«Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά τα ζητήματα που αφορούν στις μεγάλες ελλείψεις στο δήμο Καλαμάτας, όσον αφορά σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικές υποδομές» σημειώνει η παράταξη.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:  «Υπάρχουν προβλήματα που αφορούν στον τομέα της καθαριότητας, του πρασίνου, της αποθήκης αλλά και του διοικητικού προσωπικού. Πολλοί εργαζόμενοι είναι με 8μηνες συμβάσεις, οι οποίοι και θα δουν ξανά την πόρτα της ανεργίας με την λήξη της σύμβασής τους! Έπειτα, ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα που αφορούν στην υποδομή και τις εγκαταστάσεις της αποθήκης, χωρίς τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμος λειτουργεί με έναν υδραυλικό, δύο ηλεκτρολόγους, κανέναν ξυλουργό και ελαιοχρωματιστή, ενώ μόνο τρεις εργαζόμενοι είναι για τη συντήρηση του φωτισμού».

Οι δύο υποψήφιοι διαβεβαίωσαν τους εργαζομένους ότι «οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και Περιφέρεια είναι σταθερά στο πλάι τους όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουν τον αγώνα τους για μόνιμη και σταθερή εργασία αλλά και για καλύτερες συνθήκες δουλειάς».

Τόνισαν την ανάγκη «να μπει ένα φρένο από τον κόσμο στην κυρίαρχη πολιτική που ευθύνεται για όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη ζωή τους, αξιοποιώντας και τη δύναμη της ψήφου στις προσεχείς εκλογές, σε όλες τις κάλπες, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’».
Πάρτυ νεολαίας
Την Πέμπτη (23/05), στις 21:30, η Λαϊκή Συσπείρωση διοργανώνει πάρτυ νεολαίας στο Κύτταρο ( Αμφείας 12), στο  Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.