Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 12:40

Περιοδεία Μ. Αντωνόπουλου σε Νοσοκομείο, ΔΕΥΑΚ και Δικηγορικό Σύλλογο

Από την επίσκεψη του Μ. Αντωνόπουλου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Από την επίσκεψη του Μ. Αντωνόπουλου και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Διαδοχικές επισκέψεις στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, την ΔΕΥΑΚ και τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης πραγματοποίησε στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μιχάλης Αντωνόπουλος,  με στελέχη του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών»...

Ειδικότερα, κατά την επίσκεψη στο Νοσοκομείο, οι υποψήφιοι συναντήθηκαν με τoν πρόεδρο και τους εργαζομένους και ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες δράσεις και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου, κυρίως σε θέματα εξυπηρέτησης των ασθενών. Τονίστηκε η ανάγκη συνδρομής του Δήμου για την αναβάθμιση των συγκοινωνιών προς και από το Νοσοκομείο. 

Στην ΔΕΥΑ Καλαμάτας, στα γραφεία της οποίας ο Μ. Αντωνόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, τέθηκαν τα μεγάλα ζητήματα της έλλειψης στελεχών και προσωπικού, της αναβάθμισης του βιολογικού και κυρίως της μείωσης των τελών.

«Η πολιτική που ακολουθεί η ΔΕΥΑΚ είναι μια πολιτική απαξίωσης των υπηρεσιών του δήμου προς τους δημότες και αυτό φαίνεται από τα δεκάδες προβλήματα αλλά και από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από την ανεξέλεγκτη απόρριψη της λυμματολάσπης στην περιοχή Υψηλής παραγωγικότητας του Βιολογικού», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός. 

Κατά την επίσκεψη των υποψηφίων στον Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας και τις υπηρεσίες του δικαστικού Μεγάρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου, κατά την οποία τέθηκε το ζήτημα της συνεχούς λειτουργίας όλων των βαθμίδων της Δικαιοσύνης.

Συζητήθηκε, επίσης, το ζήτημα της συμβατότητας του Συμπαραστάτη του δημότη και του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου.