Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 11:24

Δέσμευση Β. Κοσμόπουλου για αντιπλημμυρικά στη Μπουλούκου

Στην οδό Μπουλούκου περιόδευσε ο Βασίλης Κοσμόπουλος με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Στην οδό Μπουλούκου περιόδευσε ο Βασίλης Κοσμόπουλος με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, είχε τις τελευταίες δύο ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος...

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης, ο κ. Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκε το θεατρικό σχήμα «Συν 1», όπου επανέλαβε την δέσμευση του για συνεργασία με όλα τα σχήματα της πόλης, που υπηρετούν τον Πολιτισμό.

Χθες το πρωί επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ και συνομίλησε με παρευρισκόμενους, στους οποίους τόνισε ότι σαν επόμενη δημοτική αρχή, θα σταθεί στο πλευρό τους και θα επιλύσει τα όποια προβλήματα. «Είναι βασική θέση του συνδυασμού, ότι η φροντίδα στην τρίτη ηλικία είναι δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας», επισημαίνεται. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, περιόδευσε στην οδό Μπουλούκου, όπου βρίσκονται πολλοί επαγγελματίες. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, «η οδός Μπουλούκου αντιμετωπίζει προβλήματα, σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, και δόθηκε η δέσμευση, ότι θα γίνουν τα απαραίτητα έργα που θα θωρακίσουν την περιοχή».