Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 01:41

Ποδοσφαιρικός αγώνας ΚΕΘΕΑ - NO PASARAN!

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Και όχι τυχαία αφού μιλάει κατευθείαν στο παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας. Δώσε μια μπάλα σε μια ομάδα ανθρώπων και θα δεις αυθόρμητα να στήνεται ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, που φέρνει το χαμόγελο στα χείλη όλων μας...

Εδώ και κάποια χρόνια, μια ομάδα ανθρώπων που παίζει ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο του, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό βήμα παραπέρα και να προσπαθήσει να περάσει και ένα μήνυμα μέσα από το μαγικό παιχνίδι του ποδοσφαίρου.

Αυτό το μήνυμα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους τους ανθρώπους, όπως για όλους τους ανθρώπους είναι και η ζωή. Και στο ποδόσφαιρο, όπως και τη ζωή, δε χωράνε διακρίσεις, μίσος, βία, μισανθρωπισμός.

Γι' αυτό και η ομάδα λέγεται NO PASARAN! και το μήνυμα της είναι ότι όλα αυτά δεν θα περάσουν, γιατί δεν τα ανέχεται η κοινωνία και το παιδί που κρύβεται μέσα μας. Και όπως ξέρουμε όλοι μας, ένα παιδί θα παίξει αυθόρμητα με όλα τα άλλα παιδιά, ανεξάρτητα από το χρώμα τους, τη φυλή τους ή οποιονδήποτε άλλο προσδιορισμό μπορεί να σκεφτεί κάποιος που θέλει να μας χωρίσει.

Την Τετάρτη 5/6/2019 παίξαμε στο Δημοτικό γήπεδο Μπαχράμης έναν πολύ όμορφο αγώνα με το ΚΕΘΕΑ, έναν φορέα που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη δυνατότητα που έχουμε να ξεπεράσουμε μαζί τις αδυναμίες μας και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και έφερε στα χείλη όλων μας ένα μεγάλο χαμόγελο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική και τη μαχητικότητα και των δύο ομάδων. Καλή συνέχεια σε όλους.

 

Η ζωή θα νικήσει!

 

NO PASARAN!

(Τάσος Κλείσας)