Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 13:06

Αντωνία Μπούζα: Τι επιβράβευσε ο κ. Νίκας πηγαίνοντας στην κ. Αλειφέρη;

Παναγιώτης Νίκας, Ελένη Αλειφέρη, Βασίλης Καπέλιος Παναγιώτης Νίκας, Ελένη Αλειφέρη, Βασίλης Καπέλιος

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΓΡΑΠΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 
Πηγαίνοντας ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, επιβράβευσε τη συμπεριφορά ενός προσώπου που ενώ δεν έχει καμία αρμοδιότητα εισπράττει κανονικά την αντιμισθία της. Αυτό υποστηρίζει, σε γραπτό της σχόλιο, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, υπεύθυνη θεμάτων Μεσσηνίας, Αντωνία Μπούζα…

Ειδικότερα, το γραπτό σχόλιο της κ. Μπούζα έχει ως εξής: “Αλγεινή εντύπωση προξένησε η ανακοίνωση για την επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας του νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα και μάλιστα στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να ...ενημερωθεί από την εμμένουσα στην αντιμισθία κ.Αλειφέρη για θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα.

Επειδή όλο αυτό το προκλητικό σκηνικό δεν μπορεί να μην στηλιτευθεί, ενημερώνω υπεύθυνα τον κ.Νίκα, πως ουδεμία διοικητική πράξη, ουδεμία αρμοδιότητα ασκεί και ουδεμία εργασία προσφέρει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας πάνω από 14 μήνες, η κατ´ όνομα μόνον και αντιμισθία φυσικά, Αντιπεριφερειάρχης.

Ο σεβασμός στον Περιφερειακό θεσμό και στο δημόσιο χρήμα που δήθεν ευαγγελίζεται η νέα Περιφερειακή Αρχή, πρέπει να ισχύει παντού.

Εν κατακλείδι, για οποιαδήποτε ενημέρωση και οποιαδήποτε πληροφόρηση επιθυμεί να λάβει για το έργο και τις υπηρεσίες τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας  όσο και των λοιπών Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου, ας αποταθεί όπως πρέπει στον νυν Περιφερειάρχη κ.Τατούλη, που είναι φυσικά διατεθειμένος προς τούτο  ή στους λοιπούς Αντιπεριφερειάρχες.

Η σημερινή  επίσκεψη- πρόκληση του κ.Νίκα, είναι ιδιαιτέρως ατυχής επιλογή και σηματοδοτεί την επιβράβευση συμπεριφορών, που  δεν σέβονται την καθεστηκυία τάξη και προσβάλλουν κυρίως την κοινωνία που χειμάζεται και τους πολίτες που αγωνιούν για την επιβίωση .

Αρχή άνδρα δείκνυσι κ.Νίκα”.

Αντωνία Μπούζα

Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και

Θεμάτων Μεσσηνίας