Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 19:38

Αλέξης Χαρίτσης: Θα δώσω τη μάχη των εκλογών δίπλα δίπλα με τους δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας

“ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ” 
Το λόγο που θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία περιγράφει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία. Ο Αλέξης Χαρίτσης έκανε την ανακοίνωση με ανάρτησή του στη σελίδα του facebook.

Στην ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση σημειώνονται τα εξής: «Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να δώσει την ετυμηγορία του για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας.

Τα τελευταία 4 χρόνια, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα μνημόνια, να επουλωθούν κοινωνικές πληγές και να τεθεί η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Προσωπικά, νιώθω τιμή και υπερηφάνεια για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια από εξαιρετικά κρίσιμα πόστα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προοδευτικός κόσμος της χώρας καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση όσων έχουμε πετύχει, αλλά κυρίως για τη συνέχεια και διεύρυνση αυτής της προσπάθειας, ώστε όλοι και όλες να νιώσουν τη θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι προσωπική μου επιθυμία, αλλά και χρέος προς την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να δώσω αυτή τη μάχη ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Μεσσηνίας.

Θα δώσω αυτή τη μάχη στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, δίπλα δίπλα με τους συμπολίτες μου, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας.

Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Με τη νίκη!»