Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 11:41

Δήλωση Περικλή Μαντά για την επιλογή του στο ψηφοδέλτιο ΝΔ Μεσσηνίας

Την ικανοποίησή του για την επιλογή του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, εξέφρασε ο Περικλής Μαντάς, κάνοντας λόγο για «ύψιστη τιμή και ευθύνη»...

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον αποκαλεί «αυριανό πρωθυπουργό», ενώ επικροτεί την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά  που ηγείται του ψηφοδελτίου, «που σε μια ακόμη μεγάλη “μάχη” για το καλό της Πατρίδας μας μπαίνει μπροστά».

Αναλυτικά η δήλωση του Π. Μαντά, μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Μεσσηνία, έχει ως εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρόεδρό μας και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό μου να συμμετέχω ως Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Είναι υψίστη τιμή και ευθύνη να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο, που ηγείται ο Πρ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που σε μια ακόμη μεγάλη “μάχη” για το καλό της Πατρίδας μας μπαίνει μπροστά.
Συνεχίζουμε λοιπόν όλοι μαζί, ΜΑΖΙ με τους υπόλοιπους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας και με όλα τα στελέχη μας, να πάμε τον Τόπο μας μπροστά. Μεσσηνία ΔΥΝΑΤΑ.

Περικλής Μαντάς
Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας»