Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 10:52

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησε η Π. Κουμάντου

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησε η Π. Κουμάντου

Για τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το σύστημα Υγείας και τις ελλείψεις που έχει το Νοσοκομείο Καλαμάτας, συζήτησαν η υποψήφια βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας με τη ΝΔ, Πιπίνα Κουμάντου, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, κατά την επίσκεψη της πρώτης, την Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Γ.Ν.Μεσσηνίας...

«Είναι άμεσος στόχος η αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με αξιοκρατικά επιλεγμένες διοικήσεις και η κάλυψη των τραγικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Π. Κουμάντου.

Πρόσθεσε ότι επιτακτική είναι και η ανάγκη για προσθήκη νευροχειρουργικής ειδικότητας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, ούτως ώστε τα περιστατικά να μην βγαίνουν εκτός Νομού για να νοσηλευτούν και ταυτόχρονα να επεκταθούν οι όροφοι του κτηρίου ώστε να αποσυμφορηθούν οι ήδη υπάρχοντες.

Εξάλλου, η κ. Κουμάντου επεσήμανε την σπουδαιότητα της πρόληψης, για την οποία, όπως είπε, έχει δημιουργηθεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων από τη Νέα Δημοκρατία.

«Η Υγεία που θέλει η ΝΔ είναι μια υγεία στην υπηρεσία του πολίτη, που σέβεται τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Πρέπει, όμως, να ρίξουμε βάρος και στην πρόληψη μέσω του οικογενειακού γιατρού για να μην καταλήγουν τα απλά περιστατικά στα ‘’Επείγοντα’’ αλλά να αντιμετωπίζονται στο σπίτι», τόνισε η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Πιπίνα Κουμάντου, μετά τις συναντήσεις που είχε με γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες της στο ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου για τις υπηρεσίες που προσφέρουν: https://www.facebook.com/pkoumantou/