Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 23:42

Γιάννης Διονυσόπουλος: Το συναρπαστικό μου ταξίδι ως υποψήφιου βουλευτή

«Eχει σημασία ο προορισμός, αλλά όλη η ουσία και ομορφιά βρίσκεται στο ταξίδι…»
Και το δικό μου «παρθενικό» ταξίδι ως υποψήφιου βουλευτή,στις εκλογές της 7ης Ιούλη, στα πάτρια εδάφη στην αγαπημένη μου Μεσσηνία, αν και σύντομο, ήταν όμορφο, ουσιαστικό, συναρπαστικό!...

Σ’ αυτή τη διαδρομή στηριζόμενος σε αρχές και αξίες, σε γνώσεις και εμπειρίες πορεύτηκα με ήθος, με αξιοπρέπεια, με πνεύμα συλλογικότητας και με πολιτικό αφήγημα την αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ.

Μίλησα, συζήτησα και αντάλλαξα σκέψεις και απόψεις με εκπροσώπους των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με ελεύθερους επαγγελματίες πρωτοπόρους και καινοτόμους της υγιούς επιχειρηματικότητας, της αγροτιάς, με λειτουργούς του δημόσιου τομέα, νέους επιστήμονες, ανέργους και πολλούς άλλους, άκουσα τους προβληματισμούς, τις προτάσεις, τις αγωνίες, βίωσα την ανησυχία τους για τον πολιτικό κόσμο.

Ευχαριστώ θερμά από καρδιάς όλους/ες, τον καθένα/μια σας ξεχωριστά, για την ανιδιοτελή αγάπη σας, που με αγκαλιάσατε και με στηρίξατε, που εργαστήκατε και μοχθήσατε δίπλα μου για να φτάσουμε το μήνυμά μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας σ’ όλη τη Μεσσηνία.

Αξία ανεκτίμητη είναι ότι, ο εκλογικός μου αγώνας δόθηκε μαζί με φίλους/ες πραγματικούς, που μου στάθηκαν με αυταπάρνηση και αυτή η διάσταση της στήριξης ήταν για μένα πρωτόγνωρη, συγκλονιστική!

Αποτελεί παρακαταθήκη το γεγονός ότι, τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς που με στηρίξατε, σας γνωρίζω πια με το μικρό σας όνομα, σας έχω σφίξει το χέρι, σας συνάντησα στα χωριά και τις κωμοπόλεις της Μεσσηνίας!

Ευχαριστώ και τους συνυποψήφιους /ες μου, για την κοινή μας προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να μάχομαι με τις ίδιες αρχές και τις αξίες για την Προοδευτική Παράταξη, για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας, με το βλέμμα στο μέλλον για τη ΜΕΣΣΗΝΙΑ που ΖΟΥΜΕ και ΑΓΑΠΑΜΕ!

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Διονυσόπουλος

Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών