Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 13:00

Χωρίς τη μυθική μορφή του σινεμά, τον Bela Tarr, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ - ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 
Ένα ατύχημα του Bela Tarr, αυτού του μυθικού προσώπου του σινεμά, του στέρησε τη δυνατότητα να επισκεφθεί την Καλαμάτα και επίσης στερεί από το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας την ιστορική στιγμή να τον υποδεχτεί και φιλοξενήσει. Κατά συνέπεια, ακυρώθηκε η ανοιχτή συζήτηση με τον Bela Tarr, που είχε προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου, ενώ οι προβολές των ταινιών του θα γίνουν κανονικά στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού στις 25 και 26 Ιούλη…

Ειδικότερα, νωρίτερα εκδόθηκε η εξής σχετική ανακοίνωσε: “Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη ανοιχτή συζήτηση με τον Bela Tarr στις 26 Ιουλίου, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Bela Tarr, λόγω πρόσφατου ατυχήματος και ανάγκης να προβεί σε χειρουργική επέμβαση, ακύρωσε εκτάκτως σήμερα το πρωί την εμφάνισή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Eνημερώνουμε το κοινό ότι οι προβολές των δύο ταινιών του "Οι Αρμονίες του Βερκσμάιστερ" την Πέμπτη 25 Ιουλίου και "Το Άλογο του Τορίνο" την Παρασκευή 26 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση”.