Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 22:00

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προλιμένα ζητάει και ο Θ. Μπρεδήμας

Φωτογραφία από "φωτοΣοφίες" Φωτογραφία από "φωτοΣοφίες"

«ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ»
«Ενώνουμε τη φωνή μας και συνηγορούμε στην αποδοχή του αιτήματος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων της παραλίας, όπως συνεδριάσει το ταχύτερο το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να εκτεθεί το όλον θέμα για την τύχη του προλιμένα»….

Το αίτημα για τη συζήτηση του θέματος που έχει δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της Παραλίας και όχι μόνο, είναι του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρου Μπρεδήμα, ο οποίος και κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος ζήτησε να συζητηθεί προ ημερησίας διατάξεως.
Ο κ. Μπρεδήμας ζητάει να αποφασιστεί «ότι ο προλιμένας αποτελεί ανεκτίμητο περιβαλλοντικό κεφάλαιο και σπουδαία ιστορική κληρονομιά για την πόλη μας, πρέπει να μείνει αναλλοίωτος και να αξιοποιηθεί με σεβασμό και υπευθυνότητα».
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σε δηλώσεις του τόνισε ότι «κρίνουμε ως απαράδεκτες τις δηλώσεις του δημάρχου κ. Νίκα κατά τη συνάντησή του με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Παραλίας, όπου διαπιστώθηκε η αντιφατικότητα των απόψεών του, καθώς στη συνεδρίαση του 2009 υποστήριζε άλλα πράγματα για τον προλιμένα και τρία χρόνια αργότερα, δηλαδή τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να αλλάζει ρότα».