Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 22:03

Προσλήψεις Μεσσήνιων στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή

Προσλήψεις Μεσσήνιων στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
Κόσμος απολύεται, εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι, αλλά στη Βουλή οι προσλήψεις συνεχίζονται και μάλιστα στο γραφείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Φυσικά και δεν θα έπεφτε έξω κάποιος αν έσπευδε να υποθέσει ότι τα άτομα που προσέλαβε ο πρωθυπουργός είναι Μεσσήνιοι, τέκνα πολιτικών του φίλων!

Ανάμεσά τους η κόρη του υποψήφιου βουλευτή Άγγελου Κωτσιόπουλου, ο Χρήστος Κουμάντος, γιος του πρώην δημάρχου Καλαμάτας, η Αναστασία Ρεντούλη, η δικηγόρος Χριστίνα Τσάκωνα κ.ά.
Ειδικότερα, ο Χρήστος Κουμάντος, αλλά και ο Θεογνώσιος Μητρόπουλος, επαναδιορίστηκαν στις 20 Ιουλίου, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς τους είχε προσλάβει στο γραφείο του στη Βουλή μετά την εκλογή του ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Η Αναστασία Ρεντούλη διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος, όπως και η δικηγόρος της Καλαμάτας Χριστίνα Τσάκωνα. 
Στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προσλήφθηκε ως ειδική σύμβουλος η Βασιλική Ευαγγελία Βασιλάκη, στο γραφείο του πρωθυπουργού υπηρετεί ως μετακλητή η Γαρουφαλιά Πανταζοπούλου, ενώ προσλήφθηκαν οι Σεβαστή Ψυχάρη, Αποστολία Μπουκλά, Όλγα Τσεκούρα, Ερμιόνη Καραχάλιου, Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου, Σπήλιος Κροντήρης, Ειρήνη Εξάρχου, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Παπαϊωάννου.
Σχόλια για τις προσλήψεις αυτές μπορεί να διαβάσει κάποιος στον ιστότοπο «Δημοτικό Σαφάρι».