Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 18:07

Αυτοκινητοπορεία διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό θα κάνει αύριο το ΠΑΜΕ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ 
ΠΛΑΤΕΙΑ 23 ΜΑΡΤΗ

Αυτοκινητοπορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Κυριακή, στις 5:30 το απόγευμα στην Καλαμάτα, το ΠΑΜΕ, την ίδια ώρα που στη Βουλή θα εξελίσσεται η συζήτηση για τον βάρβαρο για τους εργαζόμενους προϋπολογισμό του 2013.

«Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί», καλεί τον κόσμο το ΠΑΜΕ και δίνει ραντεβού για την έναρξη της αυτοκινητοπορείας στην πλατεία 23ης Μάρτη.
Όπως σημειώνει στο σχετικό κάλεσμά του, «την Κυριακή η κυβέρνηση, με την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού, συμπληρώνει και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Με το εργαλείο του κρατικού προϋπολογισμού, προσφέρουν στα μονοπώλια έξοδο από την κρίση τσακίζοντας ακόμα περισσότερο την τιμή της εργατικής δύναμης. Κάθε μέτρο, κάθε κίνηση της κυβέρνησης υπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων με όρους εξαθλίωσης των εργαζομένων και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Η απόφαση των πολιτικών υπαλλήλων του κεφαλαίου για βίαιη ανακατανομή του πλούτου, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, στα καπιταλιστικά παράσιτα να μας βρει για μια ακόμα φορά στους δρόμους».