Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 14:47

Θλίψη και σοκ για το θάνατο του Νίκου Γραμματικόπουλου

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΟΒΙΝΤ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   
Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει στην περιοχή της Καλαμάτας και ευρύτερα της Μεσσηνίας η είδηση του θανάτου του Νίκου Γραμματικόπουλου, πνευμονολόγου, διευθυντή της Κλινικής Κόβιντ του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Ο 54χρονος γιατρός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους πολίτες και τους ασθενείς. Ο γιατρός Νίκος Γραμματικόπουλος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Καζάρμας, όπου είχε πάει για κυνήγι. 

Ο γιατρός δεν επέστρεψε στο σπίτι του όταν τον περίμενε η οικογένειά του ούτε υπήρξε κάποια επικοινωνία από την πλευρά του. Τότε η οικογένειά του ειδοποίησε τις αρχές και ύστερα από έρευνα στην περιοχή της Καζάρμας εντοπίστηκε νεκρός. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή. 

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, κατά την επίσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ο περιφερειάρχης είπε στους εκπροσώπους της διοίκησης του Νοσοκομείου ότι ο Νίκος Γραμματικόπουλος έχει γίνει γνωστός σε όλη την Πελοπόννησο για την αφοσίωσή του στη δουλειά του και τους ασθενείς του. Είπε επίσης ο περιφερειάρχης ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου κάτι πρέπει να κάνει και θα κάνει για να στηρίξει το έργο του νεκρού πια Νίκου Γραμματικόπουλου.