Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 18:43

Δωρεάν μαστογραφία στον ολοκαίνουργιο ψηφιακό μαστογράφο του Νοσοκομείου

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Δωρεάν εξέταση μαστογραφίας, στον ολοκαίνουργιο ψηφιακό μαστογράφο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την επόμενη εβδομάδα οι γυναίκες της περιοχής. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία που παρέχει η διοίκηση του Νοσοκομείου…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «το Νοσοκομείο Καλαμάτας αξιοποιώντας τη χρηματοδοτική ευκαιρία των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, στα πλαίσια του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, προμηθεύτηκε πρόσφατα και έναν σύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αντιλαμβανόμενη καθημερινά το μεγάλο ενδιαφέρον και τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις του τοπικού γυναικείου πληθυσμού για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ιατρικής εξέτασης (ψηφιακή μαστογραφία) όρισε με απόφασή της την ερχόμενη εβδομάδα από 14 έως 18 Ιανουαρίου 2013 ως εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφίας».
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο τηλέφωνο 27213-63132 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.
Στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου επισημαίνεται, τέλος, για όσες ενδιαφερόμενες δεν καταφέρνουν για διάφορους λόγους να εξεταστούν σε αυτή τη φάση, ότι η διοίκηση προτίθεται σύντομα να δώσει ανάλογη ευκαιρία.