Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 10:56

Ο Κώστας Μαργέλης επέστρεψε στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου για τέταρτη φορά

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ο Κώστας Μαργέλης, εκλέχτηκε φυσικά χθες, για τέταρτη φορά, με ένα διάλειμμα στην προηγούμενη θητεία, όπου το θεσμικό πλαίσιο δεν επέτρεπε να είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος ή να εκλεγεί πρόεδρος για να μην υπάρχουν αλλεπάλληλες συνεχείς θητείες. Σε δήλωσή του ο Κώστας Μαργέλης ευχαριστεί το δικηγορικό σώμα και δεσμεύεται ότι θα εργάζεται κάθε μέρα για τα θέματα των δικηγόρων…

Η δήλωση του Κώστα Μαργέλη έχει ως εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους Δικηγόρους Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου, εκλέγοντας με για τέταρτη φορά στην τιμητική θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. 

Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και διάθεση. 

Υπόσχομαι ότι θα ασχολούμαι με πίστη και αφοσίωση κάθε ημέρα, για την επίλυση των θεμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και των μελών του. 

Όλοι μαζί, ενωμένοι, Πρόεδρος, Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και Δικηγόροι, θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα καλύτερο «σήμερα», αλλά και το ασφαλές «αύριο» του λειτουργήματος μας, με του Δικηγόρους δυνατούς και την κοινωνία στο πλευρό μας. 

Κλείνοντας, είναι καθήκον μου να συγχαρώ για άλλη μία φορά τον εξαιρετικό και απερχόμενο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, τον Περικλή Ξηρογιάννη, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου, για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν κατά την διάρκεια της θητείας τους”.