Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 20:46

“Fun van” με τον Παναγιώτη Μαρκάκη - Αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές

“Fun van” με τον Παναγιώτη Μαρκάκη - Αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές

Το καλοκαίρι πέρασε! Ή μήπως όχι; Για τον Παναγιώτη Μαρκάκη, τον προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Judo Καλαμάτας, το καλοκαίρι που πέρασε στριφογυρνάει συνεχώς στο μυαλό του και αυτές οι όμορφες σκέψεις και αναμνήσεις έρχονται και ξανάρχονται σαν να ξαναζεί τις στιγμές του. Γιατί; “Fun van” και διακοπές είναι η απάντηση στην ερώτηση…

Ο Παναγιώτης Μαρκάκης από παιδί με τους γονείς του έκαναν τις διακοπές τους σε κάμπινγκ με σκηνή. Αγάπησε αυτή τη ζωή μέσα στη φύση, χωρίς περιττές ανέσεις, με παρέες, με ύπνο στον υπνόσακο, με χαλάρωση στην αιώρα, με φαγητό στο γκαζάκι, με σορτσάτσι και σαγιονάρα, με φίλους που γνώρισε από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και από διάφορες άλλες χώρες.

Αυτό το καλοκαίρι ο Παναγιώτης Μαρκάκης γύρισε πολλά κάμπινγκ και πολλές περιοχές της Πελοποννήσου κάνοντας “fun van”. Ταξίδεψε δηλαδή με ένα πλήρως εξοπλισμένο βαν με έπιπλα που έφτιαξε ο ίδιος. Συρτάρια, ράφια, κρεβάτια, ντουλάπια τα σχεδίασε εκείνος ύστερα από έρευνα και μελέτη. 

“Κάναμε τον γύρο της Πελοποννήσου, όχι μια και έξω αλλά κυρίως σαββατοκύριακα”, μας είπε ο Παναγιώτης Μαρκάκης και συγκεκριμένα σημείωσε: “Πήγα στην Καρδαμύλη, στο Γύθειο, στην Ελαφόνησο δύο φορές, στη Μονεμβασιά, στο Κυπαρίσσι, στην Επίδαυρο, στην Κυλλήνη δύο φορές, στην Ελαία τέσσερις φορές και αλλού”.