Σε σχετικό δελτίο Τύπου του πολιτικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτας Π. Πιέρρου επισημαίνονται σχετικά τα εξής: «Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Κωνσταντίνα Παν. Πιέρρου επισκέφτηκε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Αγάπιος Οικονομίδης, Κωνσταντίνα Πιέρρου
Ακολουθεί δήλωσή της:
«Ως μητέρα και ως εκπαιδευτικός (φυσικός), ο τομέας της Παιδείας με αφορά άμεσα.
Γι αυτό και ήταν προτεραιότητά μου να συναντηθώ και να συνομιλήσω με την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κυρία Σιούτη Θεοφανεία όπως και με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κύριο Οικονομίδη Αγάπιο.
Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, η Παιδεία είναι εθνική υπόθεση και προτεραιότητά μας.
Προσωπικά δεσμεύομαι να γνωστοποιήσω σε όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους τις προτάσεις μας ώστε να εξασφαλιστούν οφέλη για τις επόμενες γενιές μαθητών».

Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004