Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 16:35

Ο Θ.Μπρεδήμας θα δει τον Ε.Βενιζέλο για την ίδρυση φυλακών στη Μεσσηνία

Ο Θ.Μπρεδήμας θα δει τον Ε.Βενιζέλο για την ίδρυση φυλακών στη Μεσσηνία

ΕΙΔΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ Κ.ΜΑΡΓΕΛΗ
Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, προθυμοποιήθηκε να επισκεφθεί ο Θεόδωρος Μπρεδήμας, προκειμένου να του παρουσιάσει το αίτημα για την ίδρυση φυλακών στη Μεσσηνία αλλά και για να τον προσκαλέσει στην Καλαμάτα εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου…

Όπως σημείωσε σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Θόδωρος Μπρεδήμας, χθες επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη και συζήτησαν για το ζήτημα των φυλακών, η ίδρυση των οποίων κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να συνδεθεί με τη λειτουργία του Εφετείου Καλαμάτας.
Ο κ. Μπρεδήμας σημείωσε ότι για την ίδρυση των φυλακών «θα επισκεφθώ εντός των ημερών τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στον οποίο θα μεταφέρω τις θέσεις του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς και την πρόσκλησή του να επισκεφθεί την Καλαμάτα, όπου θα έχει την ευκαιρία να τον τιμήσει ο Δικηγορικός Σύλλογος, διότι ως υπουργός Δικαιοσύνης, ο Ε. Βενιζέλος, υπέγραψε το σχετικό Διάταγμα της ίδρυσης του Εφετείου στην Καλαμάτα, παρά τις υπάρχουσες, τότε, αντιδράσεις».