Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 09:39

Διαμαρτυρία στην Καλαμάτα για τα εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων

Διαμαρτυρία στην Καλαμάτα για τα εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σε διαμαρτυρία ενάντια για τα εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εφτά το απόγευμα της Παρασκευής στον πεζόδρομο της Αριστομένους, κάτω από το Δημαρχείο, καλεί ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας Καλαμάτας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας…

 

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος για τα δικαιώματα της γυναίκας Καλαμάτας τονίζει ότι “οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών φέρνουν στο φως για μια ακόμα φορά τα εγκλήματα που διαπράττονται από το Ισραηλινό κράτος σε βάρος ενός λαού που αντιμετωπίζει καθημερινά την κλιμάκωση των επιθέσεων σε βάρος του, με τις επιδρομές, τους βομβαρδισμούς, τις επιθέσεις που αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς, τραυματισμένους, ξεσπιτωμένους, ενώ χιλιάδες πολιτικοί κρατούμενοι, ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά, βρίσκονται στις Ισραηλινές φυλακές.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σ' αυτούς που γεννούν, τρέφουν και διαιωνίζουν αυτή τη βαρβαρότητα. Παλεύουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ -ΕΕ και των συμμάχων τους, που διαχρονικά οπλίζουν και στηρίζουν τα Ισραηλινά εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων. Καταγγέλλουμε το βρώμικο ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων, που ρίχνουν νερό στο μύλο της ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη, αναβαθμίζοντας πολύπλευρα τη συνεργασία με το Ισραηλινό κράτος δολοφόνο, στέλνοντας την φρεγάτα ΨΑΡΑ και παραχωρώντας το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας στους Αμερικάνους. Δεν ανεχόμαστε να καταγγέλλουν τον Παλαιστινιακό λαό ως "τρομοκράτη" γιατί παλεύει για να ζήσει ελεύθερος ενάντια στην Ισραηλινή Κατοχή.  

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη για την Λευτεριά!”.