Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 14:25

Χωρίς αστικά λεωφορεία η Καλαμάτα στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου επειδή δεν ορίστηκαν εναλλακτικά δρομολόγια!

Χωρίς αστικά λεωφορεία η Καλαμάτα στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου επειδή δεν ορίστηκαν εναλλακτικά δρομολόγια!

Δεν θα κινηθούν τα αστικά λεωφορεία στην Καλαμάτα τις ώρες εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, ωθώντας μαθητές, τους γονείς τους και άλλο κόσμο να μεταβεί στο κέντρο της πόλης είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητα, επειδή δεν έχουν οριστεί εναλλακτικά δρομολόγια για το Αστικό ΚΤΕΛ…

 

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε το ΚΤΕΛ εκφράζοντας με έμμεσο τρόπο τη δυσφορία του: «Το «Κ.Τ.Ε.Λ. ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Α.Ε.» ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, σύμφωνα με την αρ. 38/25.10.2023 απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Μεσσηνίας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πόλη της Καλαμάτας, το Σάββατο 28-10-2023, από ώρα 09:00 πμ έως το πέρας των εκδηλώσεων, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στον Δήμο Καλαμάτας.

Οφείλουμε δε να επισημάνουμε ότι προς τον Φορέα μας δεν έχει κοινοποιηθεί σχετική απόφαση εναλλακτικών δρομολογίων από τις αρμόδιες αρχές για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα».