Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 01:51

Οι υποψήφιοι για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Αφού χρειάστηκε να δοθεί 24ωρη παράταση, το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε 13 υποψηφιότητες για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, η οποία θα αναδειχθεί στις εκλογές της Κυριακής…

Παράλληλα θα εκλεγούν τα μέλη και των Συντονιστικών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ στους καλλικρατικούς Δήμους. Υποψηφιότητες για τις Συντονιστικές Επιτροπές θα κατατίθενται μέχρι το βράδυ.
Οι υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είναι οι: Νικήτας Βελίας, Πηνελόπη Γκότση, Βασιλική Γρηγοροπούλου-Τσαμούλη, Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος, Παναγιώτης Κελεπούρης, Αθανάσιος Κορομηλάς, Ιωάννα Κοσμοπούλου, Μαρία Μαζαράκη, Ευστάθιος Μακρής, Δημήτριος Μάραντος, Ιωάννης Πάζιος, Αθανασία Παναγιωτοπούλου και Γιάννης Χριστόπουλος.
Σημειώνεται ότι στα νέα όργανα τουλάχιστον το 40% των μελών πρέπει να είναι γυναίκες, ενώ τουλάχιστον το 25% πρέπει να είναι άτομα που δεν έχουν εκλεγεί άλλη φορά στα όργανα.
Στην Καλαμάτα οι κάλπες θα στηθούν στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», ενώ στους υπόλοιπους Δήμους θα στηθούν στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων.