Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 19:56

Εμποδίζεται ακόμη η εκπομπή των σημάτων της ΕΡΤ από το Λυκόδημο

Εμποδίζεται ακόμη η εκπομπή των σημάτων της ΕΡΤ από το Λυκόδημο

ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ
Εμποδίζεται ακόμη η εκπομπή των σημάτων της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Καλαμάτας από το κέντρο εκπομπής στο Λυκόδημο, παρά την προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας. Σήμερα κλιμάκιο τεχνικών της ΕΡΤ επισκέφθηκε τόσο την Αστυνομική Διεύθυνση όσο και την Εισαγγελία Καλαμάτας, προκειμένου να…

…τους χορηγηθεί η άδεια για να μπουν στο παραβιασμένο από αγνώστους κέντρο εκπομπής του Λυκόδημου και να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν γίνει. Όμως η μεν Αστυνομία παρέπεμψε το κλιμάκιο στην Εισαγγελία και μετά εκείνη με τη σειρά της και πάλι στην Αστυνομία…
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο κλιμάκιο συμμετείχαν τεχνικοί και δημοσιογράφοι της ΕΡΑ Καλαμάτας, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Παναγιώτης Κουφαλάκος.
Αρχικά πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση, με την προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας ανά χείρας, και ζήτησαν να τους επιτραπεί να πάνε στο Λυκόδημο και να καταγράψουν τις ζημιές στο κέντρο εκπομπής.
Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι θα πρέπει να πάρουν την άδεια της Εισαγγελίας, δεδομένου ότι για την υπόθεση έχουν υποβληθεί μηνυτήριες αναφορές.
Πήγαν λοιπόν στην Εισαγγελία, όπου πήραν την άδεια προκειμένου να κάνουν την καταγραφή, συνοδεία όμως αστυνομικών οργάνων. Αναγκάστηκαν έτσι να επιστρέψουν στην Αστυνομία, όπου όμως ενημερώθηκαν, μετά από αναμονή αρκετής ώρας, ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αστυνομικοί για να τους συνοδεύσουν στο Λυκόδημο…!
Στ.Μ.