Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 01:50

Ο Γιάννης Χριστόπουλος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Ο Γιάννης Χριστόπουλος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

ΟΜΟΦΩΝΑ
Με ομόφωνη απόφασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ όρισε γραμματέα του κόμματος τον Γιάννη Χριστόπουλο, στέλεχος με μακρά και συνεπή παρουσία στο κόμμα και με ανεξάρτητη φωνή…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής, «το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα ενωτικό και στο πρόσωπο του νέου γραμματέα, τα μέλη της Ν.Ε., που ας σημειωθεί ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νέοι και εξελέγησαν για πρώτη φορά στο όργανο, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους, τόνισαν τις ιδιαίτερες ικανότητές του και συναποφάσισαν τη συλλογική λειτουργία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας.
Στη συνεδρίαση παραβρίσκονταν το υπεύθυνο για τη Μεσσηνία μέλος της Κ.Ε. και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Ηλίας Στρατηγάκος, καθώς και τα μέλη της Κ.Ε. Διονύσης Αλευράς, Γιώργος Κατσούλης και ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας Θεόδωρος Μπρεδήμας. Η επιλογή του Αναπληρωτή Γραμματέα καθώς και των άλλων υπευθύνων τομέων ομόφωνα αποφασίστηκε να γίνει σε επόμενη συνεδρίαση, προκειμένου η κατανομή να γίνει στο πλαίσιο αξιοποίησης των ικανοτήτων και γνώσεων όλων των μελών της Ν.Ε.».