Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 19:07

Αλλάζει γραμμή ο δήμαρχος Καλαμάτας και μιλάει για "εκδίωξη" υπαλλήλων

Αλλάζει γραμμή ο δήμαρχος Καλαμάτας και μιλάει για "εκδίωξη" υπαλλήλων

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...
Για «εκδίωξη» υπαλλήλων από τους Δήμους, μίλησε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, που για πρώτη φορά αφήνει τέτοιες αιχμές για τη δικομματική κυβέρνηση. Ίσως εγκαινιάζει μια νέα πολιτική…

…εν όψει της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, στην οποία ενδεχομένως θα έχει αντίπαλο και τον προερχόμενο από τον ίδιο κομματικό χώρο, αλλά σχετικά αντιμνημονιακό, Κώστα Μαργέλη.
«Εμείς οι δήμαρχοι δεν είμαστε εναντίον της κινητικότητας των υπαλλήλων, είμαστε εναντίον της εκδίωξης των υπαλλήλων και μάλιστα χωρίς αξιολόγηση. Αν κάπου περισσεύουν, να πάνε όπου ελλείπουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας και μάλιστα λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Με τις οριζόντιες εκδιώξεις και με κάθε είδους εκδιώξεις διαφωνούμε».
Ο δήμαρχος λοιπόν ζήτησε να γίνει αξιολόγηση και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα κινητικότητας και μάλιστα σήμερα απέστειλε έγγραφο στο υπουργείο Εσωτερικών με το οποίο ζητάει να έρθουν στο Δήμο Καλαμάτας, για να καλύψουν κενά, βρεφονηπιοκόμοι που βγήκαν σε διαθεσιμότητα, ηλεκτρολόγοι, οικονομολόγοι και νομικοί, όχι μόνο για τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και των νομικών του προσώπων.
Στ.Μ.