Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 18:23

Δράση της Νέας Δημοκρατίας και στην Καλαμάτα κατά της βίας "απ’ όπου και αν προέρχεται"

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ
Ένα μαχαίρι βαμμένο στο αίμα, σαν αυτό που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, αλλά και μια βόμβα μολότοφ…, εικονίζονται στο έντυπο που μοίρασαν πριν από λίγο εκπρόσωποι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία σχημάτισαν και μια ανθρώπινη αλυσίδα κατά της βίας «απ’ όπου και αν προέρχεται»…

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη δράση -που σχεδιάστηκε κεντρικά και γίνεται σε όλη την Ελλάδα- το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
Κάποιες δεκάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας μοίρασαν έντυπα στον κόσμο που καθόταν στα καταστήματα της πλατείας και του πεζόδρομου της Ιατροπούλου. Στη συνέχεια έφτιαξαν την ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το μνημείο της Ελευθερίας.
Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Περικλής Μαντάς, ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Κώστας Ζωντανός, ο επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Νίκος Τζάνος, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Χρίστος Ριζάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.
Όταν ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ο Κώστας Ζωντανός είπε ότι τη δημοκρατία στην Ελλάδα εδραίωσε η Νέα Δημοκρατία με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος, πρόσθεσε, ενέταξε τη χώρα στην ευρωπαϊκή κοινότητα ενώ ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, όπως συνέχισε, κράτησε την χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης σημείωσε ότι η Ν.Δ. θα αντιπαλέψει τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται, κάτι που ανέφερε και ο Περικλής Μαντάς, που επιπλέον είπε ότι η Ν.Δ. είναι ο εγγυητής της δημοκρατίας στη χώρα μας. Τέλος ο Νίκος Τζάνος σημείωσε ότι δεν υπάρχει θετική και αρνητική βία αλλά η βία είναι μία και είναι τυφλή.
Στ.Μ.