Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 22:04

Στον Μητροπολίτη πήγαν σήμερα οι Γιάννης Αργυράκης και Παναγιώτης Νίκας

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εν όψει των εκλογών το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομου, «φορτώνεται», αφού το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων τον επισκέπτεται για τις ευχές του…

Σήμερα επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη ο νέος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Γιάννης Αργυράκης, που «ζήτησε τις ευχές και προσευχές του», καθώς και ο δήμαρχος Καλαμάτας, που ζήτησε να εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο.
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Μητρόπολης, «Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε ο Νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ιωάννης Αργυράκης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.
Ο κ. Αργυράκης ευχήθηκε τα δέοντα στο Σεβασμιώ­τατο για την εκλογή του σε Πρόεδρο της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ζήτησε τις ευχές και προσευχές του για τα νέα του καθήκοντα.
Μητροπολίτης και Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν θέματα συνεργασίας που αφορούν την Τοπική Εκκλησία και την Περιφέρεια και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα της επικαιρότητας.
Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε για την επίσκεψη το νέο Αντιπεριφερειάρχη καί του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε την επίσκε­ψη του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίο συζή­τη­­σαν επίσης ζητήματα υπηρεσιακά, αλλά και αυτά της συνερ­γα­σίας Μητρό­πο­­λης και Δήμου για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έρ­γο στη πόλη της Καλαμάτας.
Ο κ. Νίκας προσκάλεσε το Μητροπολίτη να παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, αφού είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Καλαμάτας».
Σημειώνεται ότι τις προάλλες τον Μητροπολίτη επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες».