Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 19:56

Μαθήματα μαντολίνου και ίδρυση μαντολινάτας στην Καλαμάτα

Η αφίσα είναι από παλαιότερη εκδήλωση του "Ορφέα" Η αφίσα είναι από παλαιότερη εκδήλωση του "Ορφέα"

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ 
Να επαναφέρει το ενδιαφέρον για το μαντολίνο και να ιδρύσει μαντολινάτα στην Καλαμάτα επιχειρεί ο Μουσικός Όμιλος «Ορφεύς»…

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ 
Να επαναφέρει το ενδιαφέρον για το μαντολίνο και να ιδρύσει μαντολινάτα στην Καλαμάτα επιχειρεί ο Μουσικός Όμιλος «Ορφεύς»…

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του «Το μαντολίνο είναι ένα γλυκύτατο όργανο με πολύ ενδιαφέρον ρεπερτόριο από τον 19ο και τον 20ο αιώνα στην κεντρική Ευρώπη, την Ιταλία, τα Επτάνησα, αλλά και με παράδοση και στην Καλαμάτα παλαιότερα χάρη στις μαντολινάτες που δυστυχώς εξέλιπαν πλέον. Ο Μουσικός Όμιλος Καλαμάτας “Ορφεύς” προσπαθεί να επαναφέρει το ενδιαφέρον για το μαντολίνο και να ιδρύσει μαντολινάτα στην πόλη μας. Πραγματοποίησε δύο συναυλίες (Ιούνιος 2013 και Ιούνιος 2014) με ελληνικά τραγούδια συνοδεία μαντολινάτας, οι οποίες είχαν μεγάλη επιτυχία και ενθουσίασαν το κοινό που τις παρακολούθησε. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει από πέρσι και θα συνεχιστούν και αυτή τη χρονιά μαθήματα μαντολίνου για μικρούς και μεγάλους με δάσκαλο τον εξαιρετικό νέο μουσικό Νίκο Παλαιολόγο».
Όσοι ενδιαφέρονται για το μαντολίνο και τη μαντολινάτα μπορούν να επικοινωνήσουν (το συντομότερο δυνατό) με τον αντιπρόεδρο του “Ορφέα” Αλέξανδρο Μπουφέα, στα τηλέφωνα 2721021532, 6978190104. E-mailaleboufe@otenet.gr.
Ή με τον Νίκο Παλαιολόγο στα τηλέφωνα 2721081786, 6972859220. Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..