Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 18:17

Νέος εξοπλισμός πλυντηρίων - μαγειρείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 
Σε προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού μαγειρείων και πλυντηρίων συνολικού προϋπολογισμού 545.013 ευρώ πρόκειται να προχωρήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας μετά από διεθνή διαγωνισμό. Είναι έργο ενταγμένο στο ΠΕΠ Πελοποννήσου από τα τέλη του 2013, ενώ σήμερα υπεγράφη...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 
Σε προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού μαγειρείων και πλυντηρίων συνολικού προϋπολογισμού 545.013 ευρώ πρόκειται να προχωρήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας μετά από διεθνή διαγωνισμό. Είναι έργο ενταγμένο στο ΠΕΠ Πελοποννήσου από τα τέλη του 2013, ενώ σήμερα υπεγράφη...

από τον διοικητή του ιδρύματος Γιώργο Μπέζο η σύμβαση για την υλοποίησή του. Αναλυτικά ο εξοπλισμός που θα παραλάβει το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

1. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ~ 90 ΚΙΛΩΝ (προμήθεια - εγκατάσταση)

2. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ~ 25 ΚΙΛΩΝ (προμήθεια - εγκατάσταση)

3. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ - ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΣΑΜΠΟ (προμήθεια - εγκατάσταση)

4. ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ ~ 35 ΚΙΛΩΝ (προμήθεια - εγκατάσταση)

5. ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΔΙΠΛΩΤΙΚΗ (προμήθεια - εγκατάσταση)

6. ΠΡΕΣΣΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ (προμήθεια - εγκατάσταση)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ

7. ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΥΚΛΟΘΕΡΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΜΟΥ (προμήθεια - εγκατάσταση)

8. ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΕΩΣ ΠΑΤΑΤΩΝ (προμήθεια - εγκατάσταση)

9. ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ (προμήθεια -εγκατάσταση)

10. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ 100 LT (προμήθεια - εγκατάσταση)

11. ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ -25°C / 500lt. (προμήθεια - εγκατάσταση

12. ΠΛΥΝTΗΡΙΟ ΠΟΤΗΡΙΩΝ-ΠΙΑΤΩΝ (προμήθεια - εγκατάσταση)

13. ΠΟΛΥΚΟΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ (προμήθεια - εγκατάσταση)

14. ΤΑΙΝΙΑ MΕΡΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ (προμήθεια - εγκατάσταση)

15. ΨΥΓΕΙΟ 2 ΘΥΡΩΝ 2 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ (προμήθεια - εγκατάσταση)

16. ΜΙΞΕΡ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ

17. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ 

«Η λειτουργία των νέων Μαγειρείων με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, θα ακολουθεί τον κανονισμό λειτουργίας του ΕΦΕΤ, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο, τόσο τις συνθήκες υγιεινής των τροφίμων και την άριστη παροχή ασφαλέστερης σίτισης στους ασθενείς συμπολίτες μας, όσο και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων του Νοσοκομείου.
Σημειώνεται δε, ότι τις επόμενες ημέρες χορηγείται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και πιστοποιητικό Ποιότητας στη λειτουργία των Μαγειρείων αφού πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις και τηρεί όλες εκείνες τις διαδικασίες που προβλέπονται» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου, ενώ ο διοικητής Γιώργος Μπέζος σε δηλώσεις του σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ένα ακόμη σημαντικό έργο ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας λαμβάνει χώρα το αμέσως επόμενο διάστημα. Μία πρόταση την οποία εντάξαμε στο ΕΣΠΑ και με την οποία “επενδύουμε” στην ποιοτική παροχή σίτισης και στην λειτουργία παροχής υψηλού επιπέδου διατροφής. Το πρότυπο λειτουργίας των μαγειρείων μας θα είναι ιδιαίτερα υψηλό με την υγιεινή και ασφάλεια σε πρώτο επίπεδο.
Ταυτόχρονα προχωράμε στην προμήθεια νέων σύγχρονων πλυντηρίων με μεγάλες δυνατότητες, διασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πλύση του ακάθαρτου ιματισμού. Όλος αυτός ο εξοπλισμός σε 50 ημέρες από σήμερα θα είναι στη διάθεσή μας».