Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 00:00

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Σωματεία σε σύσκεψη για την ανασύνταξη…

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 
Σε σύσκεψη καλεί την Τετάρτη τα Σωματεία της περιοχής το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας, με σκοπό «την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση»….

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 
Σε σύσκεψη καλεί την Τετάρτη τα Σωματεία της περιοχής το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας, με σκοπό «την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση»….

Η σύσκεψη θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης και συνδέεται και με την προετοιμασία του μεγάλου συλλαλητηρίου που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα της Αθήνας.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Η Γραμματεία ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ του ΠΑΜΕ έγκαιρα αποφάσισε τη συμμετοχή της στη δίμηνη καμπάνια και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο Της 1ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ.
Αυτή η απόφαση κάνουμε προσπάθεια να γίνει υπόθεση των σωματείων, όλων των εργαζομένων, ξεπερνώντας αδυναμίες, εμπόδια και σε αντιπαράθεση με τη λογική της ανοχής στα όσα βιώνουν σήμερα  εργαζόμενοι και άνεργοι.
Για τον λόγω αυτό διοργανώνουμε σύσκεψη σωματείων την Τετάρτη 15/10/2014 και ώρα 7μμ σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ – ΚΛΑΔΙΚΑ πού ανησυχούν και βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την συναίνεση και την αναμονή για λύσεις από τα πάνω, πού ανησυχούν και δεν εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε μια άλλη κυβέρνηση και διαχείριση , να παρευρεθούν στην σύσκεψη πού διοργανώνουν τα Σωματεία της Δύναμης του ΠΑΜΕ.
Δίνουμε χέρι ενότητας για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος σε  ταξική κατεύθυνση.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
Μικροεπαγγελματικές οργανώσεις, οργανώσεις αγροτών, Συλλόγους Γυναικών,
Σπουδαστικούς Συλλόγους και φορείς.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ».