Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 00:00

Συγνώμη Τσατσούλη προς την παράταξη Μάκαρη…

…ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΝΕ 
Δεν είναι τόσο απόλυτη όσο παρουσιάζεται η ομόνοια και η ενότητα μεταξύ των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης από την Καλαμάτα για το 2021…

…ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΝΕ 
Δεν είναι τόσο απόλυτη όσο παρουσιάζεται η ομόνοια και η ενότητα μεταξύ των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης από την Καλαμάτα για το 2021…

Σήμερα ο εκτελεστικός διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας «KALAMATA 21», Έκτωρ Τσατσούλης, απαντώντας σε σχετικές παρατηρήσεις του Τάσου Πολυχρονοπούλου, εκπροσώπου της παράταξης του Μανώλη Μάκαρη στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζήτησε συγνώμη εάν κάτι από αυτά που έχει πει εκλήφθηκαν ως αιχμή προς τη συγκεκριμένη παράταξη. «Δεν άφησα ούτε ήθελα να αφήσω καμία αιχμή για καμία παράταξη και για κανέναν. Αν αυτά που είπα μπορεί να ακούστηκαν έτσι, να ζητήσω συγνώμη», είπε ο Έκτωρ Τατσούλης και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεται κανείς πικρία.
Προηγήθηκε η τοποθέτηση του Τάσου Πολυχρονοπούλου, που είπε από την πλευρά του ότι οι θέσεις της παράταξής του παρερμηνεύονται, ότι ποτέ ο συνδυασμός του δεν έχει αφήσει καμία αιχμή για τη δουλειά και τα προσόντα του Έκτορα Τσατσούλη και πως οι απόψεις της παράταξής του σχετικά με τις διαδικασίες και το χρόνο που έχει χαθεί αφορούν τη δημοτική αρχή.
Επισημαίνεται ότι την Τρίτη, που το Γραφείο Υποψηφιότητας πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια ενημερωτική εκδήλωση για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μάνωλης Μάκαρης, υποστήριξε ότι έχει χαθεί χρόνος, ενώ ο Έκτωρ Τσατσούλης απάντησε ότι όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό αλλά αντίθετα η Καλαμάτα είναι πιο μπροστά από όλες τις άλλες διεκδικήτριες πόλεις. Θεωρήθηκε δε ότι υπαινίχθηκε πως για να μην προκληθεί καθυστέρηση στο μέλλον θα πρέπει να αλλάξει στάση η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. 
Πάντως και μετά τη συγνώμη στην οποία αναφέρθηκε ο Έκτωρ Τσατσούλης, ο Τάσος Πολυχρονόπουλος επανήλθε στο θέμα και σημείωσε ότι ο συνδυασμός του διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, στην οποία ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας όφειλε να παραστεί, να ακούσει και να τοποθετηθεί, ωστόσο εκείνος απουσίασε. Για το θέμα αυτό ο Έκτωρ Τσατσούλης δεν απάντησε. 
Στ.Μ.