Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 01:42

«Την επόμενη μέρα χρειάζεσαι δυνατό ΚΚΕ»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ 
Κάλεσμα συμπόρευσης απευθύνει στους εργαζόμενους η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ, εν όψει της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στη Μεσσηνία, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό,…

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ 
Κάλεσμα συμπόρευσης απευθύνει στους εργαζόμενους η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ, εν όψει της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στη Μεσσηνία, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό,…

…μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
«Την επόμενη μέρα χρειάζεσαι δυνατό ΚΚΕ» σημειώνει το κόμμα, προσθέτοντας ότι η στήριξη στο ΚΚΕ οδηγεί σε δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση, σε συμμαχία και πάλη για την ανατροπή.
Ειδικότερα, το κόμμα υπογραμμίζει: «Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης σε κάθε προβληματιζόμενο νέο, εργαζόμενο, συνταξιούχο σε όποιον και όποια δε συμβιβάζονται με τη μιζέρια και την ηττοπάθεια.
Δυνατό ΚΚΕ, για να ανοίξουμε το δρόμο για τη μοναδική λύση υπέρ του λαού, τη μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για τη λαϊκή ευημερία, με την εργατική τάξη, το λαό στο τιμόνι της εξουσίας, τη σοσιαλιστική προοπτική. Ο λαός έχει ανάγκη μια δική του διακυβέρνηση, την κυβέρνηση της εργατικής - λαϊκής εξουσίας, και σ' αυτήν το ΚΚΕ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να γίνουν πραγματικότητα ιδανικά και αξίες του λαού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Δυνατό ΚΚΕ, για να μην ξεγελάσουν και πάλι το λαό, μ' εκβιασμούς και αυταπάτες. Γιατί θα σταθεί απέναντι σε κυβερνήσεις της μιας ή της άλλης διαχειριστικής εκδοχής, που όχι μόνο δεν εγγυώνται την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών για το λαό, αλλά υπηρετούν τον ίδιο δρόμο που μας οδηγεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες και επιχειρούν να τον εξαπατήσουν και πάλι με ψίχουλα.
Δυνατό ΚΚΕ, γιατί αποτελεί τη δύναμη που, χωρίς υποχωρήσεις και παλινωδίες, πρωταγωνιστεί στην οργάνωση του αγώνα του λαού για την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων και την ανάκτηση των απωλειών. Αγωνίζεται με συνέπεια και ανιδιοτέλεια για το δίκιο των εργατοϋπαλλήλων, τα δικαιώματα των νέων, των γυναικών, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, για να οργανωθεί η λαϊκή αλληλεγγύη.
Δυνατό ΚΚΕ, γιατί παλεύει ενάντια στη συμμετοχή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και πολέμους που γίνονται ή προετοιμάζονται για τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ενάντια σε όσους κοροϊδεύουν ότι αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί θα προστατεύσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα, την ειρήνη και την ασφάλεια για το λαό. Παλεύει για την έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ. Να πάψει η Ελλάδα να συμμετέχει και να στηρίζει στρατιωτικές επεμβάσεις σε βάρος λαών.
Δυνατό ΚΚΕ, για να αναγεννηθεί το εργατικό - λαϊκό κίνημα, να συγκροτηθεί και να δυναμώσει η κοινωνική λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό. Παλεύει για να απομονωθεί και να ηττηθεί η φασιστική ιδεολογία και δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής».