Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 00:00

Δωρεά Καρέλια στο Νοσοκομείο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 
Σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό δώρισε η οικογένεια Καρέλια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αναβαθμίζοντας την υποδομή της Ουρολογικής Κλινικής για την καλύτερη αντιμετώπιση σχετικών παθήσεων…

 

«Σε μια ακόμη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα Παρασκευή 15.05.2015 η οικογένεια ΚΑΡΕΛΙΑ προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας, με μία σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία συνεχίζεται ως εξής: «Πρόκειται για την προσφορά ενός πλέον σύγχρονου ενδο-ουρολογικού πύργου με συνοδό εξοπλισμό, που έρχεται να αναβαθμίσει έτι περεταίρω τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει η Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας».
Σε γραπτή του δήλωση ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, σημειώνει: «Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στην οικογένεια ΚΑΡΕΛΙΑ. Η έμπρακτη αγάπη της και η συνεχή της αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο ΟΛΩΝ ΜΑΣ, το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.Η σημερινή δωρεά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την στενή σχέση της και το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και την δυνατότητά του να παρέχει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τη κ.Βικτωρία Καρέλια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της και τους ευχόμαστε πάντα Υγεία και Επιτυχίες».
Από την πλευρά του ο διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής Κωνσταντίνος Σκρεπέτης έκανε της εξής γραπτή δήλωση: «Αξιότιμη κ.Καρέλια, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας για την άμεση ανταπόκρισή σας και την ευαισθησία που δείξατε όσον αφορά την προσφορά σας για την χορηγία-δωρεά του ενδοσκοπικού-ενδοουρολογικού πύργου και του σύγχρονου συνοδού εξοπλισμού, όπως εύκαμπτου ουρητηροσκοπίου και νεφροσκοπίου, στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας.
Με αυτή την ξεχωριστή πράξη σας θα βοηθήσετε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του έργου της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας με αποτέλεσμα να ωφεληθούν ουσιαστικά οι ασθενείς.
Η προμήθεια αυτού του ενδοουρολογικού εξοπλισμού υψηλής ευκρίνειας (high definition) θα προσφέρει μία πιο σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων όπως της λιθίασης του ουροποιητικού συστήματος, καλοήθους υπερτροφίας προστάτου, νεοπλασμάτων του ουροποιητικού συστήματος κλπ.».