Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 00:00

Άμστερνταμ - Καλαμάτα σε 12 μέρες με ποδήλατο!

Μανώλης Αλοίμονος, Μιχάλης Αράπης, Κωνσταντίνος Κοκορόγιαννης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος Μανώλης Αλοίμονος, Μιχάλης Αράπης, Κωνσταντίνος Κοκορόγιαννης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ 
Μια μοναδική εμπειρία έζησαν οι τέσσερις Καλαματιανοί ποδηλάτες που ολοκλήρωσαν το μεγάλο ταξίδι τους με ποδήλατο από το Άμστερνταμ στην Καλαμάτα!...

Οι Μανώλης Αλοίμονος, Κωνσταντίνος Κοκορόγιαννης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Μιχάλης Αράπης, έφτασαν την Πέμπτη στη Μεσσηνία μετά από 12 ημέρες και αφού διάνυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα με τα ποδήλατά τους!
Η αναχώρησή τους είχε γίνει στις 23 Μαΐου από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Ακολούθησε το πέρασμά τους από τη Γερμανία, μπήκαν στην Αυστρία και από εκεί στην Ιταλία και τέλος πίσω στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα του ταξιδιού - διαδρομή, σίτιση, διανυκτερεύσεις - είχε οργανώσει ο Κωνσταντίνος Κοκορόγιαννης. Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της τεράστιας αυτής διαδρομής (σε ποσοστό 80%) έγινε σε εντυπωσιακούς και ασφαλείς ποδηλατόδρομους, εκτός από το κομμάτι της Ελλάδας, αφού η χώρα μας δεν διαθέτει τέτοια υποδοδομή.
Μια μικρή γεύση από το ταξίδι των τεσσάρων Καλαματιανών μπορείτε να πάρετε μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και τις οποίες ανέβαζε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στο facebook ο Μανώλης Αλοίμονος.