Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 00:00

Σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας στην “greatway”

Σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας στην “greatway”

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ 
Ένα μάθημα στην πηγή της γνώσης έκαναν το μεσημέρι της Παρασκευής οι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας και ειδικότερα του Τμήματος Τεχνικού Λογισμικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Επισκέφθηκαν την εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων και εταιρικής ταυτότητας “greatway”, στην Παραλία της Καλαμάτας…

Εκεί τους δευτεροετείς σπουδαστές ενημέρωσε για τη δουλειά που κάνει η «greatway» ο Γιώργος Καστριτσέας, ιδιοκτήτης της εταιρίας μαζί με τον Βαγγέλη Λαδά.
Τους σπουδαστές συνόδευσε ο καθηγητής τους, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος, πτυχιούχος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην ηλεκτρονική μάθηση.
Ο Γιώργος Καστριτσέας έδωσε στους σπουδαστές όλες τις πληροφορίες που ζήτησαν για την κατασκευή ιστοσελίδων, για τις σύγχρονες εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα, για τις απαιτήσεις της αγοράς, για το ενδιαφέρον επιχειρήσεων να φτιάξουν ιστοσελίδες, για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην αγορά, για τις τιμές, για τους server, για διάφορα προγράμματα πληροφορικής κ.λπ.
Από την πλευρά τους οι δευτεροετείς σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Καλαμάτας έδειξαν ότι κατέχουν το αντικείμενο και με τις ερωτήσεις τους πήραν γνώσεις για πάρα πολλά ζητήματα.
Η «greatway» έχει τα γραφεία της στην οδό Ναυαρίνου 99, το τηλέφωνό της είναι 27210 97117, ενώ παρέχει υπηρεσίες και για την εταιρία τηλεφωνίας «Cyta».
Στ.Μ.