Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 17:09

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στην Καλαμάτα, πιθανότατα με τη Συλβάνα Ράπτη

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή στην Καλαμάτα, πιθανότατα με τη Συλβάνα Ράπτη

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ 
ΤΡΙΠΟΛΗ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία. Προγραμματίζεται προεκλογική ομιλία στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», πιθανότατα από την ευρωβουλευτή του κόμματος, Συλβάνα Ράπτη.

Όπως φάνηκε κατά τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, το ΠΑΣΟΚ δε διοργανώνει άλλη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση, καθώς ο γραμματέας του κόμματος, Χρήστος Χριστόπουλος, δε ζήτησε ούτε την πλατεία ούτε κάποια άλλη υποστήριξη από το Δήμο. Αντίθετα, τόνισε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει τον προεκλογικό αγώνα χωρίς μεγάλα έξοδα, χωρίς αφίσες, φυλλάδια, πανό και μουσικές.
Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα επισκεφθεί την Τρίπολη. Στις 11.30 το πρωί θα δώσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, και στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει σε στελέχη της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.