Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 00:00

Από τους 325 Δήμους μόνο οι επτά έχουν μεταφέρει χρήματα στη Τράπεζα της Ελλάδος

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ «ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ» 
Μόνο επτά από τους 325 Δήμους της χώρας έχουν καταθέσει χρήματα από τα ταμειακά τους διαθέσιμα, στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ανάμεσα στους επτά «πρώτος και καλύτερος» ο Δήμος Καλαμάτας. Μάλιστα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, σε συνέντευξή του στον Real FM, τόνισε ότι είναι πατριωτικό καθήκον η κατάθεση των χρημάτων στην Τράπεζα της Ελλάδος…

Ότι οι Δήμοι δεν μεταφέρουν τα χρήματά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος τόνισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας ότι μόνο επτά έχουν ανταποκριθεί στην απόφαση της κυβέρνησης.
Ο δε δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, σημείωσε στο ραδιόφωνο ότι έτσι και αλλιώς οι κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους πρέπει να κατατίθενται στην Τράπεζα της Ελλάδος, προσθέτοντας ότι ιδίως σήμερα, που η χώρα αντιμετωπίζει αυτή την κρίση, είναι πατριωτικό καθήκον μια τέτοια πράξη. Διευκρίνισε πάντως ο δήμαρχος Καλαμάτας ότι δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, εννοώντας ότι ανταποκρίθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης επειδή πραγματικά θεωρεί ότι πρόκειται για μια σωστή απόφαση και όχι για κομματικούς λόγους.
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας έχει μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος περίπου 3.000.000 ευρώ.
Στ.Μ.