Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 02:21

Συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το "όχι" και το "ναι" στο δημοψήφισμα αντίστοιχα

Συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το "όχι" και το "ναι" στο δημοψήφισμα αντίστοιχα

ΠΡΟΣ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Μεγάλη συγκέντρωση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Παρασκευή στην Καλαμάτα, με ομιλητή κεντρικό στέλεχος του κόμματος ή κυβερνητικό πρόσωπο. Συγκέντρωση θέλει να πραγματοποιήσει την Πέμπτη και η Νέα Δημοκρατία, που καλεί να γίνουν συνδιοργανωτές και το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών…

Οι συγκεντρώσεις αυτές διοργανώνονται εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής όσον αφορά τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές προκειμένου να δώσουν δανεικά στη χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί τον κόσμο να δώσει μεγάλη πλειοψηφία στο «όχι», υποστηρίζοντας ότι με ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα εξαναγκαστούν οι «θεσμοί» να έρθουν στις προτάσεις της κυβέρνησης, διοργανώνει συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Μεσσηνίας και όχι μόνο στην Καλαμάτα, όπως στη Μεσσήνη, την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, την Πύλο, τον Μελιγαλά.
Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει τις θέσεις της για το δημοψήφισμα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας «REX», ενώ βρίσκεται σε συνεννόηση με άλλα κόμματα και φορείς, για την πραγματοποίηση μεγάλης συγκέντρωσης στην πλατεία την Πέμπτη. Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα, υποστηρίζοντας ότι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα θα θέσει τη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευρώ.
Στ.Μ.