Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 17:23

Οι προμηθευτές δεν δίνουν γραφική ύλη για το δημοψήφισμα στη Μεσσηνία!

Οι προμηθευτές δεν δίνουν γραφική ύλη για το δημοψήφισμα στη Μεσσηνία!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 
Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για την προετοιμασία της διενέργειας του δημοψηφίσματος. Υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα. Λείπει η απαραίτητη γραφική ύλη, χαρτί, στυλό κ.λπ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές…

Η ίδια η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι υπάρχει πρόβλημα με τους προμηθευτές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η αρμόδια Υπηρεσία απευθύνθηκε σε πολλούς προμηθευτές για την προμήθεια της αναγκαίας γραφικής ύλης, οι οποίοι όμως, λόγω της ανασφάλειας που έχει δημιουργήσει το «στέγνωμα» των τραπεζών, ζητούν μπροστά τα χρήματα προκειμένου να αναλάβουν την παραγγελία.
Σημειώνεται ότι στις εκλογές του Γενάρη η γραφική ύλη κόστισε περίπου 20.000 ευρώ, αν και το αντίστοιχο κόστος για το δημοψήφισμα της Κυριακής είναι μικρότερο κατά το ¼ περίπου.
Πάντως η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ανέφερε ότι καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα και μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι βρεθεί λύση.
Κατά τα άλλα η Ελένη Αλειφέρη τόνισε ότι οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας δουλεύουν για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος, ανεξαρτήτως της άποψης για το αν αυτό πρέπει να γίνει ή όχι και αν είναι για το καλό της πατρίδας.
Στ.Μ.