Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 14:33

Συγκέντρωση στην Καλαμάτα για τον εορτασμό του "όχι" στο δημοψήφισμα…

Από τη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία της Καλαμάτας στα μέσα Ιούνη, για την υποστήριξη της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση Από τη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία της Καλαμάτας στα μέσα Ιούνη, για την υποστήριξη της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 
Αύριο το απόγευμα, την ώρα που θα έχουν οριστικοποιηθεί ή θα οριστικοποιούνται τα νέα μέτρα που θα επιβληθούν στους Έλληνες προκειμένου να συνεχιστεί η «βοήθεια» από τους δανειστές, θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας, και στην Καλαμάτα, συγκεντρώσεις για το εορτασμό του «όχι» της περασμένης Κυριακής…

Η συγκέντρωση, στην οποία καλείται ο κόσμος μέσω του διαδικτύου από Κίνηση Πολιτών, θα γίνει στις 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
«Πάρτε το χαμπάρι δανειστές και ντόπιοι εκβιαστές: εμείς και με το φόβο κλείσαμε τους λογαριασμούς μας και με τη λιτότητα», αναφέρεται στο κάλεσμα για την αντίστοιχη συγκέντρωση που διοργανώνεται στο Σύνταγμα της Αθήνας.
Στο ίδιο κείμενο σημειώνεται επίσης μεταξύ άλλων: «Απαιτούμε το σεβασμό στην απόφαση του ελληνικού λαού. Απαιτούμε το σεβασμό στη Δημοκρατία και το Δίκιο. Έχουν ελάχιστο χρόνο μπροστά τους να πάρουν πίσω το τελευταίο τους τελεσίγραφο. Και αν δεν το κατάλαβαν την προηγούμενη Κυριακή, δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε, δεν παίζουμε.
Οφείλουν και θα σεβαστούν τη δημοκρατική απόφαση ενός λαού, τους το λένε και οι λαοί τους.
Καλούμε όμως να σωπάσουν όσοι προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν, να μας λοιδωρήσουν μέσα στη χώρα μήντια και συμφέροντα. Καλούμε τους πολιτικούς του "ΝΑΙ" να σεβαστούν την απόφασή μας και να την στηρίξουν, είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα.
Και πάρτε το χαμπάρι δανειστές και ντόπιοι εκβιαστές: εμείς και με το φόβο κλείσαμε τους λογαριασμούς μας και με τη λιτότητα.
Με το περήφανο ΟΧΙ προχωράμε μπροστά φτιάχνουμε την καινούρια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και με τους άλλους λαούς την Ευρώπη της δημοκρατίας.
Οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα επιστρέφονται».