Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 20:04

Και στην ΕΡΤ Καλαμάτας το μεσημέρι ο Διονύσης Τσακνής

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ 
Τη διαβεβαίωση ότι στόχος της διοίκησης της ΕΡΤ είναι η λειτουργία και των 19 περιφερειακών σταθμών στη χώρα, έδωσε ο πρόεδρος της εταιρίας, Διονύσης Τσακνής, που σήμερα επισκέφθηκε την ΕΡΤ Καλαμάτας, η οποία χρειάζεται ενίσχυση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το δημοσιογραφικό της δυναμικό…

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου της ΕΡΤ Καλαμάτας, «ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε., Διονύσης Τσακνής και ο Διευθυντής των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ, Γιώργος Παπαζαχαρίου, επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι την ΕΡΤ Καλαμάτας. Η επίσκεψη εντασσόταν στο πλαίσιο της γενικότερης εκ του σύνεγγυς καταγραφής της κατάστασης στις περιφερειακές δομές της ΕΡΤ, μετά την επαναλειτουργία της στις 11 Ιουνίου 2015.
Οι κύριοι Τσακνής και Παπαζαχαρίου, συζήτησαν με τους οκτώ εργαζόμενους στην ΕΡΤ Καλαμάτας και με τους δύο τεχνικούς του Κέντρου Εκπομπής για τις δυνατότητες εμπλουτισμού του προγράμματος και των υλικοτεχνικών υποδομών, ενώ διαβεβαίωσαν ότι στόχος της διοίκησης της ΕΡΤ είναι η λειτουργία και των 19 περιφερειακών δομών της εταιρείας.
Ο πρόεδρος της ΕΡΤ και ο Διευθυντής Περιφερειακών Σταθμών, ήρθαν στην ΕΡΤ Καλαμάτας, ενώ νωρίτερα είχαν επισκεφθεί την ΕΡΤ Πάτρας και την ΕΡΤ Τρίπολης».