Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 11:44

Με το ψηφοδέλτιο του Γενάρη το ΚΚΕ στις εκλογές του Σεπτέμβρη

Παναγιώτης Κουφαλάκος, Σαράντος Κουκούμης, Αντώνης Κατσάς, Χριστίνα Καντζιλιέρη, Αγγελική Ζαφείρη, Νίκος Διασάκος, Στέλλα Χρηστέα Παναγιώτης Κουφαλάκος, Σαράντος Κουκούμης, Αντώνης Κατσάς, Χριστίνα Καντζιλιέρη, Αγγελική Ζαφείρη, Νίκος Διασάκος, Στέλλα Χρηστέα

ΜΕΣΣΗΝΙΑ 
Με τους επτά υποψήφιους βουλευτές της 25ης Γενάρη θα συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στη Μεσσηνία για τις εκλογές του Σεπτέμβρη. Αν γίνουν αλλαγές αυτές θα αφορούν ένα ή δύο πρόσωπα. Και οι αλλαγές αυτές δεν έχουν να κάνουν βέβαια με την πολιτική τοποθέτηση των υποψηφίων που θα αντικατασταθούν αλλά με κομματικές ή πολιτικές υποχρεώσεις των προσώπων αυτών σε άλλες ανάγκες, εκτός του ψηφοδελτίου…

Οι υποψήφιοι του Γενάρη, σύμφωνα με τον αριθμό των ψήφων που συγκέντρωσαν είναι: Αντώνης Κατσάς, Νίκος Διασάκος, Στέλλα Χρηστέα, Χριστίνα-Ελευθερία Καντζιλιέρη, Αγγελική Ζαφείρη, Παναγιώτης Κουφαλάκος και Σαράντος Κουκούμης.
Σημειώνεται ότι το ΚΚΕ το Γενάρη αύξησε το ποσοστό του στη Μεσσηνία (4,93%) και ήρθε τέταρτο πίσω από Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.
Το ΚΚΕ οργανώνει την κάθοδό του στις εκλογές με στόχο όχι βέβαια αριθμητικό, απλά δηλαδή την αύξηση ή βελτίωση των ποσοστών του. Στόχος του ΚΚΕ είναι η ενίσχυσή του σε όλους τους τομείς, πολιτικούς, ιδεολογικούς, οργανωτικούς, κινηματικούς, εκλογικούς. Και μέσα από αυτή την ενίσχυση το ΚΚΕ επιδιώκει να χτιστεί η εργατική συνείδηση για να δοθεί ο αγώνας υπέρ της πρότασης του κόμματος για αποδέσμευση από την ευρωπαϊκή ένωση και την ευρωζώνη, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, διαγραφή του χρέους, με εργατική λαϊκή εξουσία.
Στ.Μ.