Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 17:13

Πού θα περιοδεύσουν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας την Παρασκευή

Πού θα περιοδεύσουν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας την Παρασκευή

ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 
Σε δύο ομάδες έχουν χωριστεί οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας στη Μεσσηνία και «οργώνουν» το Νομό προκειμένου να προβάλουν τις θέσεις του κόμματός τους. Αύριο το πρωί λοιπόν, θα κάνουν προεκλογικές περιοδείες στην Πύλο και στην Καλαμάτα…

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας, αύριο το πρωί οι Δημήτρης Σιψάς, Λεωνίδας Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Τατούλης θα περιοδεύσουν στην Πύλο, ενώ οι Έλενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα επισκεφτούν καταστήματα της Καλαμάτας.
Αύριο το απόγευμα οι Θανάσης Πετράκος, Δημήτρης Σιψάς, Λεωνίδας Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Τατούλης θα περιοδεύσουν σε Βλαχόπουλο-Χώρα-Πυργάκη-Αμπελόφυτο.
Το Σάββατο το πρωί οι Θανάσης Πετράκος, Δημήτρης Σιψάς, Λεωνίδας Αντωνόπουλος και Παναγιώτης Τατούλης θα περιοδεύσουν στους Γαργαλιάνους, ενώ οι Έλενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν στο Διαβολίτσι.
Το Σάββατο το απόγευμα οι Θανάσης Πετράκος και Δημήτρης Σιψάς  θα μιλήσουν στην Κορώνη, ενώ οι Έλενα Ψαρρέα, Βασίλης Τσουλάκος, Λεωνίδας Αντωνόπουλος και Μαρία Μήτση θα περιοδεύσουν σε χωριά της Μεσσήνης.