Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 18:22

Υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο δήμαρχο Καλαμάτας

Τάκης Αναστόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Παναγιώτης Νίκας Τάκης Αναστόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Παναγιώτης Νίκας

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 
«Η δουλειά που κάνετε για την πόλη είναι πραγματική και οραματική», ανέφερε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Μεσσηνία, Νάντια Γιαννακοπούλου, στο δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ενώ και εκείνος την ευχαρίστησε θερμά για την άριστη συνεργασία που τόνισε ότι είχαν, όταν ήταν γενική γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος και προωθούσε θέματα του Δήμου…

Η Νάντια Γιαννακοπούλου με τους επίσης υποψήφιους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Παναγιώτα Σβερκούνου-Τσαούση, Τάκη Αναστόπουλο και Κώστα Τσαπόγα, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο το πρωί και όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, «ο Π. Νίκας καλωσόρισε τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ευχαρίστησε, δε, τη Νάντια Γιαννακοπούλου για την άριστη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν και για την προώθηση θεμάτων του Δήμου Καλαμάτας εκ μέρους της, με αποτελεσματικότητα, όταν ήταν Γενική Γραμματέας στο ΥΠΕΚΑ. Τόνισε, επίσης, την αναγκαιότητα να υπάρχει συνδρομή προς την πόλη εκ μέρους του πολιτικού προσωπικού.
Η κυρία Γιαννακοπούλου χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία με το Δήμαρχο, εδώ και χρόνια και τόνισε προς τον Π. Νίκα: «Έχετε καταφέρει να έχετε την Καλαμάτα στην πρωτοπορία σε σημαντικούς πυλώνες. Η δουλειά που κάνετε για την πόλη είναι πραγματική και οραματική».