Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 22:08

Νίκας: Ο Πετράκος έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το Δήμο Καλαμάτας

Νίκας: Ο Πετράκος έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το Δήμο Καλαμάτας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ 
Την εκτίμησή του, για τις ενέργειές του με σκοπό την προώθηση θεμάτων του Δήμου Καλαμάτας, κατά την περίοδο της βουλευτικής του θητείας, εξέφρασε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας, Θανάση Πετράκο. Ταυτόχρονα όμως ο δήμαρχος τόνισε…

…ότι δεν συμφωνεί με τις ιδέες του κ. Πετράκου «υποκλίνεται όμως στο γεγονός πως είναι σταθερός σ' αυτές, κάτι «που δείχνει περισσή ανιδιοτέλεια» και του ευχήθηκε καλή επιτυχία», όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας.
Ο Θανάσης Πετράκος επισκέφθηκε το δήμαρχο Καλαμάτας το πρωί της Πέμπτης και σύμφωνα με το δελτίο Τύπου,  ο δήμαρχος «τον ευχαρίστησεδιότι ο κ. Πετράκος ως κυβερνητικός βουλευτής κατά την παρελθούσα περίοδο έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει το Δήμο Καλαμάτας, όσον αφορά σε ζητήματα ενδιαφέροντός του».
Ο κ. Πετράκος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνεργασία, τονίζοντας πως προσπάθησε επί τριετία να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την επίλυση προβλημάτων της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας. Χαρακτήρισε δε σημαντική τη συμβολή του Δημάρχου στην ανάδειξη των προβλημάτων.