Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 21:23

«Η Λαϊκή Ενότητα θα γίνει η μαγιά για ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο»

«Η Λαϊκή Ενότητα θα γίνει η μαγιά για ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΨΑΣ 
«Συνερχόμαστε και ξεκινάμε», αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Δημήτρης Σιψάς, υποψήφιος βουλευτής στη Μεσσηνία με τη Λαϊκή Ενότητα. Ο υποψήφιος από τη Φοινικούντα αναγνωρίζει ότι μη είσοδος της ΛΑΕ στη Βουλή ήταν πικρή, εκφράζει όμως την αισιοδοξία ότι η Λαϊκή Ενότητα θα αποτελέσει τη μαγιά για ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο…

Ειδικότερα, στο μήνυμά του ο Δημήτρης Σιψάς σημειώνει: «Το πικρό ποτήρι το ήπιαμε ξέχειλο. Ο στόχος ο εκλογικός απέτυχε... Είναι κρίμα, οι νικημένοι λένε πως διδάσκονται καλά, αν αναλύουν τα λάθη τους και αντιλαμβάνονται τα ελλείμματά τους.
Ο αγώνας ήταν δύσκολος και ο χρόνος μας ως νέο κόμμα λίγος για να προλάβουμε να εξηγήσουμε ποιοι είμαστε, το πρόγραμμά μας και τους στόχους μας.
Ως εξωκοινοβουλευτική δύναμη έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε με ΠΡΩΤΑ την αναγκαία οργανωτική μας δομή, τη σοβαρή επεξεργασία των θέσεων μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες δίπλα στην κοινωνία για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.
ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ, είμαστε άλλωστε μαθημένοι..., είμαι σίγουρος πως θα γίνουμε η μαγιά για ένα μεγάλο αριστερό μέτωπο».