Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 19:59

Ικανοποίηση και αισιοδοξία στη Δημοκρατική Συμπαράταξη της Μεσσηνίας

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον Γιάννη Χριστόπουλο, μπροστά, τέταρτος από αριστερά Οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον Γιάννη Χριστόπουλο, μπροστά, τέταρτος από αριστερά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) του Νομού για το αποτέλεσμα των εκλογών, το οποίο, όπως σημειώνει σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο συντονιστής του πολιτικού σχηματισμού, Γιάννης Χριστόπουλος, προκαλεί αισιοδοξία και δυναμική για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς…

Ειδικότερα, ο Γιάννης Χριστόπουλος σημειώνει τα εξής: «Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στους πολίτες που εμπιστεύτηκαν και ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιο  "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜ. ΑΡ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     στο νομό μας. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει ευθύνες και συγκρατημένη αισιοδοξία.
Ευθύνες, να σταθούμε δίπλα, στη δύσκολη περίοδο που ζούμε,  στον κάθε Μεσσήνιο και Μεσσήνια, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, με προτάσεις, με διάλογο, με διεκδίκηση για τη δημιουργία μιας σύγχρονης Μεσσηνίας που θα δίνει τη δυνατότητα  ανάδειξης και αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων και δεξιοτήτων όλων.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών μας δημιουργεί συγκρατημένη αισιοδοξία,  μια νέα δυναμική, για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας.
Όσοι προέβλεπαν την εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν. Όσοι προσβλέπουν στην διάσπαση και λεηλασία του πολιτικού μας χώρου, ας ζουν τα ΑΝΕΛέητα  όνειρά τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε το διάλογο με τους πολίτες που μας άκουσαν, αλλά δεν συμπορεύτηκαν μαζί μας.
Η απόφαση του λαού είναι απολύτως σεβαστή. Η δεύτερη ευκαιρία και η ανοχή που ζήτησε ο κ. Τσίπρας του εδόθη απλόχερα, ευχόμαστε καλή επιτυχία. Το ΠΑΣΟΚ, είναι σίγουρο πως δεν θα μιμηθεί την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ το 2010.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, με το πολιτικό σύμμαχο που επέλεξε τον κ. Καμμένο έχουν την ευθύνη να υλοποιήσουν  τις μνημονιακές υποχρεώσεις που εισηγήθηκαν και συμφώνησαν με τους εταίρους.
Η εντυπωσιακή  μετάλλαξη τους και η ανώμαλη  προσγείωσή τους βέβαια, μας στοίχισαν μια σειρά δυσβάστακτων μέτρων.
Αξίζει  επίσης να εκφράζουμε ένα μεγάλο  Ευχαριστώ στους υποψηφίους βουλευτές Μεσσηνίας που με ανιδιοτέλεια έδωσαν τον αγώνα της ∆ηµοκρατικής Συµπαράταξης καθώς και σε όλους τους φίλους της παράταξης στο νομό».