Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 16:22

Ο αγώνας συνεχίζεται, λέει η Λαϊκή Ενότητα και καλεί σε Συνέλευση στην Καλαμάτα

Ο αγώνας συνεχίζεται, λέει η Λαϊκή Ενότητα και καλεί σε Συνέλευση στην Καλαμάτα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ 
Παρά τη μη εκλογή στη Βουλή, η Λαϊκή Ενότητα δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθειά της για την κατάργηση των μνημονίων, μέσα από κοινωνικούς αγώνες. Για το σχεδιασμό της δράσης της αλλά και για τον απολογισμό των εκλογών, η Λαϊκή Ενότητα Μεσσηνίας διοργανώνει συνέλευση των μελών και φίλων της, την Παρασκευή το βράδυ, στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής…

Στη σχετική πρόσκλησή της η γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας Μεσσηνίας «καλεί σε συζήτηση τα μέλη και τους φίλους της την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 μμ στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας. Θέμα της συζήτησης θα είναι ο απολογισμός των εκλογών και το πρόγραμμα δράσης της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Ξεκινήσαμε, μέσα στα ασφυκτικά προεκλογικά πλαίσια, την συγκρότηση ενός πλατιού λαϊκού μετώπου, και αυτή την προσπάθεια θα την συνεχίσουμε, μέσα πλέον στα πλαίσια των κοινωνικών αγώνων για να ακυρωθούν τα μνημόνια και να σταθεί όρθια η κοινωνία.
Όλα αυτά, την αποτίμηση της εκλογικής μας δουλειάς, τους παράγοντες της εκλογικής ήττας, την συγκρότησή μας, τις πρωτοβουλίες και τον τρόπο της δράσης μας, θα τα συζητήσουμε όλοι και όλες μαζί, συλλογικά και συντροφικά την Παρασκευή 2/10/2015».